Can't see site without proxy

 
Post new topic   Reply to topic    TCPUNK Forum Index -> HQ
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mild Thing



Joined: 18 Sep 2007
Posts: 2716

PostPosted: Sun Jul 29, 2012 4:35 am    Post subject: Can't see site without proxy Reply with quote

Not the forum, the main page, nothing. Two different computers, different web browsers- even one that doesn't use cache or cookies- still nothing.

I'm using a proxy, which is how I posted this.

What changed? I'll bet others are having the same problem and think the site is off line.
Back to top
View user's profile Send private message
7734



Joined: 19 Sep 2003
Posts: 4175

PostPosted: Mon Jul 30, 2012 3:59 am    Post subject: Reply with quote

Not sure. The host did move servers, but it still works for me. Win 7, Mozilla.
Back to top
View user's profile Send private message
Mild Thing



Joined: 18 Sep 2007
Posts: 2716

PostPosted: Mon Jul 30, 2012 5:58 am    Post subject: Reply with quote

Problems found

Website (tcpunk.com) is online but isn't responding to connection attempts.

^^That's what pops up when I used Internet Explorer (not my usual browser).
Back to top
View user's profile Send private message
7734



Joined: 19 Sep 2003
Posts: 4175

PostPosted: Mon Jul 30, 2012 6:30 am    Post subject: Reply with quote

Works for me in IE too. I'll try another box.
Back to top
View user's profile Send private message
Vrooman



Joined: 28 Sep 2003
Posts: 6492
Location: Miniapples, Minisoda

PostPosted: Mon Jul 30, 2012 8:09 am    Post subject: Reply with quote

Wild guess, but did the IP change with the server change? If so, maybe Mild Thing's router/modem is caching an old IP?
Back to top
View user's profile Send private message
Mild Thing



Joined: 18 Sep 2007
Posts: 2716

PostPosted: Mon Jul 30, 2012 8:27 am    Post subject: Reply with quote

Vrooman wrote:
Wild guess, but did the IP change with the server change? If so, maybe Mild Thing's router/modem is caching an old IP?


If that were the case what would I do, reset my router?
Back to top
View user's profile Send private message
rahpower



Joined: 17 Sep 2003
Posts: 2879
Location: NYC

PostPosted: Mon Jul 30, 2012 2:08 pm    Post subject: Reply with quote

It works fine for me as well. Also, Win 7/Mozilla.
Back to top
View user's profile Send private message
Mild Thing



Joined: 18 Sep 2007
Posts: 2716

PostPosted: Tue Jul 31, 2012 1:44 am    Post subject: Reply with quote

Still using a proxy, but it's cool- this one loads all of the images normally.
Back to top
View user's profile Send private message
Mild Thing



Joined: 18 Sep 2007
Posts: 2716

PostPosted: Wed Aug 01, 2012 3:51 am    Post subject: Reply with quote

Working normally again. Anything change?
Back to top
View user's profile Send private message
7734



Joined: 19 Sep 2003
Posts: 4175

PostPosted: Thu Aug 02, 2012 4:04 am    Post subject: Reply with quote

Nothing.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    TCPUNK Forum Index -> HQ All times are GMT - 12 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum